Агнешки специалитет "Чьоп шиш"

Агнешки специалитет "Чьоп шиш" Лакомник
Агнешки специалитет "Чьоп шиш"
Време за приготвяне
Приготвяне
Порции
Порции
0
Автор
Лакомник
Лакомник Необходими продукти

800 г агнешко месо, нарязано на хапки

1 с.л. кисело мляко

1 глава лук, рендосан

1 с.л. люто доматено пюре

1 ч.л сол

1 к.л. червен пипер

1-2 с.л. олио

1 ч.л. чили сос

Начин на приготвянe

Всички продукти без месото се смесват добре на пюре. Вътре се изсипва месото и се оставя за една нощ в хладилник. Месото трябва да е добре покрито с марината. На другия ден хапките се нанизват на шишчета и се изпичат на загрята скара от всички страни.

Най-четени
Лакомник
Затвори
Затвори
Анкета
стрелка
Колко време отделяте най-често за приготвянето на вечерята?
Виц